Fotografitë e pasaportave dhe vizave në internet

Merrni foton tuaj të përsosur biometrike (përputhshmëria e garantuar)

1M+
Fotot e identitetit të miratuara
200%
garanci e pranimi
Shembuj të fotove të pasaportës

Siç shihet në

Logoja e Bloomberg
Logoja e Yahoo
Logoja e BBC
Logoja e CNBC
Logoja e MSN
Logoja e Verizon
Logoja e Forbes
Logoja e Times

Si funksionon mjeti ynë i fotografisë?

Merrni dhe ngarkoni ikonën e selfie-ve

Merrni ose ngarkoni një foto

Bëni një foto ose ngarkoni një nga galeria juaj celulare. Ndiqni udhëzimet tona për të përmbushur të gjitha kërkesat.
Zgjidhni ikonën e dokumentit

Verifikojeni foton tuaj

Lëreni AI të rregullojë mirë foton tuaj. Porositni foton tuaj dhe verifikojeni atë nga një ekspert për të siguruar pajtueshmërinë 100%.
Ikona e fotografive të pasaportës

Shijoni foton tuaj

Shkarkoni menjëherë foton tuaj dixhitale ose dërgojini printimet tuaja në pragun tuaj falas!

Filloni
Bëni një foto

Foto cilësore në dorë.

Si të përgatiteni?

Distancë nga kamera gjatë marrjes së një fotografie pasaporte

Largësia nga kamera

Merrni foton nga një distancë prej rreth 20 inç nga fytyra juaj. Idealisht, fotografia duhet të bëhet nga një person tjetër.

Fytyra para kamerës gjatë fotografisë së pasaportës

Fytyra para kamerës

Vendoseni fytyrën përballë objektivit dhe mbani një shprehje neutrale në fytyrën tuaj. Mbajeni kamerën në lartësinë e fytyrës.

Ndriçimi i fotove të pasaportës

Ndriçim i barabartë

Thjesht qëndroni përballë një burimi drite siç është një dritare e ekspozuar. Mos u shqetësoni për sfondin.

Fotografi cilësore pasaporte në ikonën e dorës suaj

Foto cilësore në dorën tuaj

Kontrolli i pajtueshmërisë dhe shërbimi i korrektësisë të imazhit për fotot tuaja!

200% garanci ose kthim parash

Ne i kthejmë paratë nëse autoritetet tuaja qeveritare refuzojnë fotografinë

Zgjidhni dokumentin

Passport Photo Online -
një aplikacion fotografish pasaporte të cilit mund t'i besoni!

Të gjitha nevojat tuaja!

I shpejtë dhe i besueshëm

Dërguar në shtëpinë tuaj

Cilesi e larte

Anembanë globit

Krijuesi i fotove të pasaportës

Ndonjëherë të gjithë kanë nevojë për një foto të re të pasaportës. Ju nuk duhet të shkoni te një fotograf profesionist për ta përgatitur atë. Mënyra e dytë është të kërkosh nga dikush që të të fotografojë dhe të përdorësh editorin tonë të fotove në internet, i cili e kontrollon dhe përshtat atë me specifikimet e fotos së pasaportës Shqiptare. Eshtë më e shpejtë dhe më e lirë.

Në Këtë artikull ju do të mësoni:

 • të gjitha kërkesat në lidhje me fotot e pasaportave në Shqipëri;
 • si të bëni një foto të përsosur të pasaportës ose vizës në shtëpi;
 • çfarë duhet të veshin në një foto të pasaportës;
 • gabimet më të zakonshme në fotot e pasaportës.

Fotografitë për dokumente identiteti Shqiptare

Fotot e pasaportes

Sot në të gjitha dokumentet më të rëndësishme përdoren fotografi biometrike. Subjekti duhet të jetë përpara kamerës dhe të shikojë drejt në lente. Ju nuk mund të buzëqeshni, sepse kërkohet të tregoni një fytyrë neutrale. Dimensionet e fotos së pasaportës shqiptare janë 45mm x 50 mm.

Fotoja duhet të jetë me ngjyra me sfond të bardhë, të fortë. Sytë tuaj duhet të jenë plotësisht të dukshëm, syzet nuk mund të fshehin asnjë pjesë të fytyrës tuaj. Mbulesa e kokës është e mundur vetëm për qëllime fetare ose mjekësore. Gjëja më e mirë që mund të bëni në lidhje me ndriçimin është të zgjidhni një burim drite që është para jush. Në atë mënyrë, nuk do të ketë hije në fytyrën tuaj. Intensiteti i dritës nuk duhet të jetë as shumë i lartë ose shumë i ulët.

Fotot e vizave

Kërkesat për fotot e vizave shqiptare janë të ngjashme me specifikimet e fotove të pasaportës. Nëse keni nevojë për një foto vizë për ndonjë shtet, duhet të përdorni aplikacionin tonë online, sepse ai përgatit foto për të gjitha vizat në botë. Për shembull keni nevojë për një vizë në Mbretërinë e Bashkuar? Thjesht kërkoni në faqen tonë https://passport-photo.online vizë për Mbretërinë e Bashkuar dhe ngarkoni foton tuaj. Kjo eshte! 

Të gjitha kërkesat si dimensionet ose sfondi kualifikohen për rregulloret shqiptare. Aplikacioni gjithashtu verifikon që fotografia është në rregull me standardet e kërkuara.

Fotot e lejes se drejtimit

Lejet e drejtimit kanë foto biometrike, të cilat përdoren gjithashtu në pasaporta ose letërnjoftime. Mjeti ynë fotografik është gati tani për të përgatitur dhe përshtatur fotografitë me të gjitha specifikimet evropiane. Kërkojini dikujt të bëjë një foto për ju dhe ta ngarkojë atë në aplikacion. Pas disa minutash, fotografia juaj do të jetë gati në emailin tuaj.

Karta e identitetit dhe foto te ngjashme

Ndonjëherë ju duhet gjithashtu një foto per ID, per karte studenti ose kartelë punëtori ose ndonjë gjë tjetër. Shumë njerëz përpiqen të bëjnë fotografi vetë, por ata kanë frikë nga kërkesat. 

Eshtë një ide e mirë ta bëni atë vetë nga shtëpia. Së pari, kontrolloni se çfarë lloj fotografie ju nevojitet dhe kërkoni dikë ta bëjë atë. Pas kësaj dërgojeni atë tek redaktori i fotove, i cili pret fotografinë në mënyrën që ju nevojitet.

Fotografi pasaporte shqiptare DIY - bëni foto të pasaportës ose vizës në shtëpi

Si të bëni një foto të përsosur të pasaportës në shtëpi?

Nëse dëshironi të përgatisni një fotografi në shtëpi, mund të lexoni këtë udhezues të shkurtër se si të bëni një foto të përsosur të pasaportës.

Hapi 1: Kërkoji dikujt të të bëjë disa fotografi. Shmangni selfiet, sepse ato nuk do të pranohen.

Hapi 2: Zgjidhni vendin më të ndriçuar në shtëpi. Qëndroni në një distancë prej rreth 0.5 m nga muri. Lëreni asistentin tuaj të fotografisë të qëndrojë 1.5 milion para jush me telefon.

Hapi 3: Fotoja duhet të merret në fytyrë, kështu që qëndroni drejt përpara kamerës dhe shikoni në lente. Mos e anoni kokën. Mbani syte e hapur dhe gojën të mbyllur. Sigurohuni që fytyra juaj të jetë e dukshme 100%.

Hapi 4: Zgjidhni foton më të mirë dhe ngarkojeni atë në editorin tonë të fotove në internet, i cili përgatit foton tuaj sipas kërkesave.

Hapi i fundit: Një foto e përsosur e pasaportës është gati për t'u përdorur në emailin tuaj.

Çfarë duhet të vishni në një foto të pasaportës shqiptare?

Kërkohet të paraqisni foton me sfond të bardhë, të fortë, kështu që duhet të shmangni rrobat e bardha, sepse bejne kontrast me sfondin. Ju mund te veshni dicka te lehte ose dicka qe e vishni ne diten e perditshme.

Gabimet më të zakonshme në fotot e pasaportës

Keto jane disa nga gabimet më të njohura në fotot e pasaportave që kemi gjetur. Nëse dëshironi të merrni një pasaportë ose fotografi të vizës në shtëpi, duhet ti lexoni menjëherë:

 • Një buzëqeshje e gjerë. Në foton biometrike, nuk mund të tregoni ndonjë shprehje.
 • Fotoja është më e vjetër se gjashtë muaj ose imazhi juaj është ndryshuar.
 • Rezolucion i ulët dhe cilësi e ulët e fotos. Eshtë një gabim shumë i zakonshem. Fotografitë nuk mund të pikselizohen, të paqarta ose të dëmtohen në ndonjë mënyrë tjetër.
 • Keni veshur syze, të cilat fshehin çdo pjesë të kokës.
 • Formati ose dimensionet nuk jane te sakta. Permasat e fotos se pasaportes duhet të jene 45 mm x 50 mm.

Mjet fotografik për pasaportë

Aplikacioni ynë në internet i kualifikon fotot në baze te kërkesave te pasaportës. Thjesht lexoni specifikimet më poshtë dhe bëni një fotografi të përshtatshme.

Editori i fotove do të:

 • shndërroj foton në madhësinë e duhur, duke i dhënë asaj rezolucionin dhe dimensionet e duhura;
 • përgatis një sfond të përshtatshëm;
 • prej dhe kornizoj të gjithë foton. Si rezultat, fytyra në foto përqendrohet dhe pozicionohet në përputhje me kërkesat e dokumentit;
 • kontrolloji imazhin sipas kërkesave për dokumentin. Për të kontrolluar fotot, ajo përdor inteligjencën artificiale, në sajë të së cilës mund të kontrollojë nëse ka ndonjë hije të papajtueshme në foto (në shpatulla, fytyrë, në sfond), nëse koka është e përqendruar në foto (jo e pjerrët), nëse sytë janë mjaft të gjerë, etj.

Aplikacioni për fotot e pasaportave për iPhone

Nëse keni një iPhone ose iPad, mund të përdorni aplikacionin tonë të dedikuar për iOS. Ka shumë komente pozitive dhe i ndihmon njerëzit të përgatisin foto pasaportash më të shpejta dhe më të lira për çdo vend! Shkoni te Appstore dhe shkarkoni passport-photo-online

Foto e pasaportës për Android

Nëse keni një smartphone ose tabletë me një sistem Android si Samsung, Huawei, HTC, Sony, Motorola ose ndonjë tjetër, mund të përdorni aplikacionin e fotografisë së pasaportës për të rregulluar një foto të përsosur të pasaportës. Shkoni në Google Store dhe shkarkoni aplikacionin.

5 arsye pse mjeti fotografik është opsioni më i mirë për të bërë një foto të pasaportës

Ekzistojnë pesë arsye të rëndësishme pse duhet të bëni një foto në shtëpi dhe të përdorni aplikacionin tonë në internet:

 • Eshtë shumë e lehtë dhe nuk keni pse të dilni jashtë.
 • Sasia e pakufizuar e fotove, kështu që ju mund të zgjidhni atë më të mirën;
 • Vlerësues i integruar, i cili kontrollon foton sipas kërkesave të të gjitha vendeve;
 • Ju mund të kurseni kohë dhe para;

Ju keni 100% garanci se fotografia juaj do të pranohet.

Dokumentet

Ne ofrojmë fotografi për ID nga e gjithë bota. Do të gjeni atë që po kërkoni!

Aplikacioni i fotos së pasaportës në telefon

Foto biometrike.
Gjithmonë. Kudo. Online.

Merrni aplikacionin falas për iOS ose Android.

aplikacioni i fotove të pasaportës iphone
aplikacioni i fotove të pasaportës

Opsioni më i mirë është ta bëni këtë foto në shtëpi.
Përdorni mjetin tonë të fotografive në internet, i cili e përshtat fotografinë tuaj sipas kërkesave.

A jeni të kënaqur me shërbimin tonë?

Ndani mendimet dhe ndjenjat tuaja me ne.
Ne jemi gjithmonë të hapur për komentet tuaja.

Vlerësoni me yje!

Vlerësimi: 4.7/5

Numri i votave: 30788

Merrni aplikacionin!

Merrni aplikacionin falas për iOS ose Android.

aplikacioni i fotove të pasaportës iphone
aplikacioni i fotove të pasaportës
Modeli i aplikacionit për fotografitë e pasaportës