Fotografi me përmasa universale

Teoria e fotografisë së aplikuar dallon kategorinë e të ashtuquajturave fotografi Universale, të cilat janë të përshtatshme për shumë dokumente për shkak të kërkesave të njëjta p.sh. pozat. Meqenëse shumica e madhe e fotografëve shesin fotografi për dokumente në grupe prej 4 ose 8 shkrepjesh identike, ia vlen të dini se ku mund të përdoren këto, sepse zakonisht një fotografi është gjithçka që ju nevojitet.

Madhësitë dhe kërkesat për fotot me madhësi universale

Dimensionet më të zakonshme të përdorura për fotot në Shqipëri janë fotografi 40 x 50 cm . Fotografitë e tilla janë të përshtatshme për dokumente të tilla si letërnjoftime, pasaporta, leje drejtimi, letërnjoftime studentore dhe karta transporti etj.

Faqja kryesore
Kerkesat
Fotografi me përmasa universale

Merrni aplikacionin!

Merrni aplikacionin falas për iOS ose Android.

aplikacioni i fotove të pasaportës iphone
aplikacioni i fotove të pasaportës
Modeli i aplikacionit për fotografitë e pasaportës