Foto nga interneti per karten e identitetit

Përgatitni një fotografi të përsosur të dokumentit me pranim të garantuar

1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit
Foto nga interneti per karten e identitetit
1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit

Si punon?

Foto perfekte biometrike brenda 3 minutave.

Shikoni sa e thjeshtë dhe e zgjuar është!

Merrni ose ngarkoni një foto

Merrni ose ngarkoni një foto

Kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni. Merrni ose ngarkoni një foto - ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca artificiale do të kontrollojë foton tuaj, do ta presë atë në madhësinë e duhur dhe do të heqë sfondin.

Verifikimi ekspertëve

Verifikimi ekspertëve

Eksperti ynë i fotografive do të bëjë verifikim shtesë për të kontrolluar nëse fotografia juaj plotëson kërkesat zyrtare.

Foto dixhitale ose të printuara

Foto dixhitale ose të printuara

Mund të shkarkoni një version dixhital dhe të porosisni një printim të cilin ne do ta dërgojmë brenda 2-3 ditësh. Dorëzimi është falas!

Pse?

Bëni një foto biometrike me lehtësi pa dalë nga shtëpia

Ju kurseni kohë dhe para

Komoditet

Mos humbisni kohë, përpjekje apo para. Ju mund të bëni fotografinë e pasaportës tuaj pa dalë nga shtëpia.

Shërbim profesional

Mbi 1 milion njerëz kanë përdorur shërbimet tona brenda 11 viteve të fundit. Ekspertët tanë të fotografisë janë në dispozicion 24/7.

Garanci pranimi

Ne ju japim një garanci pranimi nga autoritetet ose në të kundërt do t'ju kthejmë dyfishin e çmimit!

Garanci kënaqësie

Bëj sa më shumë shkrepje fotografike - ju paguani vetëm kur jeni të kënaqur.

Si të bëni një foto?

Bërja e një fotografie për ID tuaj nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Ndiqni udhëzimet e thjeshta për të bërë një fotografi të përsosur të identitetit.

1

Distanc mes kameras dhe trupit

Distanca ndërmjet fytyrës dhe kamerës duhet të jetë rreth 40 cm. Idealisht, fotografia duhet të bëhet nga personi tjetër.

2

Qëndrimi: Drejt përpara

Vendoseni fytyrën përpara lenteve. Mbajeni kamerën në nivelin e syve dhe mbani shprehjen neutrale të fytyrës.

3

Ndriçimi

Qëndroni përballë burimit të dritës, për shembull një dritare e ekspozuar. Sfondi do të pritet, mos u shqetësoni për këtë.

Karte Identiteti - Foto per karten e identitetit online me madhesi dhe permasa

Foto per karten e identitetit
Madhësia
Gjerësia: 40 mm
Lartësia: 50 mm
Rezolucioni
600 dpi
A është i përshtatshëm për aplikime në internet?
Po
Parametrat e përcaktimit të figurës
Lartësia e kokës: 34 mm
Kreu i fotos të jetë në krye të flokëve: 5 mm
A mund të printohet?
Po
Ngjyra e sfondit
Trego më shumë

A të ndihmoj kjo?

Vlerësimi: 4.73
Votat: 88

Më shumë rreth Karta e Identitetit Shqiptare - Kërkesat

Karta e identitetit shqiptare është një kartë e lëshuar nga autoritetet shqiptare për shtetasit shqiptarë. Ajo është provë e identitetit, shtetësisë dhe vendbanimit. Versioni aktual është në formatin ID1 dhe formatin biometrik. Karta e identitetit është e detyrueshme për shtetasit mbi 16 vjec.

Madhësitë dhe përmasat e fotos së kartës së identitetit

Fotoja per një kartë identiteti duhet të plotësoj disa kërkesa për madhësi në mënyrë qe ajo të jetë e pranueshme. Fotoja duhet të ketë një madhësi prej 40mm x 50mm në gjerësi dhe gjatësi, të tregojnë nga afër fytyren tuaj dhe pjesën e sipërme të shpatullave në mënyrë që fytyra juaj të marrë midis 70% te fytyrës ose 36mm nga mjekra në kurorën e kokës.

Sfondi i fotos së kartës së identitetit

Sfondi i fotos duhet të jetë totalisht i pastër, pa asnjë objekt. Sfondi duhet gjithashtu të ketë kontrast të mjaftueshëm me ngjyrën e fytyrës dhe flokut. Kur foton e bëni vetëm dhe jo me një fotograf profesional duhet të keni parasysh sfondin që duhet të jetë në një vend ku mos të ketë shumë objekte dhe të ketë kontrast me fytyren tuaj.

Mprehtësia dhe kontrasti i imazhit të fotos të kartes së identitetit

Duhet të keni parasysh që fotoja e kartës së identitetit duhet të ketë mprehtësine dhe kontrastin e duhur.Nëqoftëse fotoja nuk ka fokus, kjo mund te jetë arsyeja që mos të pranohet.

Kualiteti i fotos së kartës së identitetit

Një ndër arsyet e tjera që fotoja mund të mos pranohet është kualiteti i fotos. Është e rëndesishme që fotoja të ketë kualitetin e duhur. Kualiteti apo rezolucioni i skedarit duhet të jetë jo më pak se 300DP.

Kërkesat e pergjithshme për foton e kartës së identitetit

Normalisht që për foton të pranohet ka disa kerkesa. Shprehja e fytyrës duhet të jetë neutrale. Përdorimi i aksesoreve si syze apo kapele nuk lejohet, vetëm për raste të vecanta si për arsye fetare apo shëndetësore. Në raste të tilla syzet dhe kapelet mund të lejohen.

Me aplikacionin Passport Photo Online cdo gjë është më e lehtë

Ne ju mundësojme juve një mënyrë më të thjeshtë për të bërë foto për dokumentat tuaj. Gjithcka që duhet të bëni është një foto selfie dhe ne e bëjmë foton të pranueshme për dokumentin tuaj biometrik. Ne rregullojmë sfondin e fotos dhe e bëjmë atë në madhësinë dhe formatin e dëshiruar.

Përditësimi i fundit: 19.07.2021

Përditësimi i fundit: 2.6.23

Rreth dokumentit

Karta e identitetit Shqiptare është një dokument zyrtar e një individi e cila përmban të dhëna personale si: emri dhe mbiemri i mbajtësit, vendi dhe data e lindjes, një nënshkrim dhe një foto. Kur duhet të aplikojmë për karten e identitetit, fotoja duhet të jetë e saktë, me përmasat e duhura, përndryshe komuna juaj do të duhet ta refuzojë atë. Këtu vjen në ndihmë aplikacioni jonë i cili ju ndihmon juve të krijoni foton e saktë për kartën tuaj të identitetit. Mjafton vetëm me një klikim dhe ne ju krijojm foton perfekte për dokumentin tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh FAQ

Si mund ta bëjë foton e kartës së identitetit online?

+ -
Shkarkoni aplikacionin Passport Photo Online, mjafton një selfie dhe foton do e keni gati shumë shpejt.

A mund ta perdor kapelen per arsye fetare ne foton e identitetit?

+ -
Po, nëqoftëse e keni per aryse fetare, mundeni ta mbani.

A mund ta përdor telefonin android për ta bërë foton?

+ -
Po mundeni, mjafton që të keni një kualitet kamere të mirë.
Nje foto pasaporte duhet te jete me ngjyra 24BIT. Kujdes, ajo nuk duhet te jete bardhe e zi.
Per te aplikuar per karten e identitetit ju duhet te bleni kuponin ne post qe kushton 1500 lek (10 Euro)

Karta e identitetit Shqiptare zgjat deri ne 10 vite dhe eshte e detyrueshme për shtetasit mbi 16 vjeç

Kartat e identitetit Shqiptare kërkohen në bashkinë lokale. Karta mund të merret personalisht pas rreth 15 ditësh, kur aplikanti identifikohet me shenjat e gishtave.