Foto për llotarin Amerikane

Përgatitni një fotografi të përsosur të dokumentit me pranim të garantuar

1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit
Foto për llotarin Amerikane
1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit

Si punon?

Foto perfekte biometrike brenda 3 minutave.

Shikoni sa e thjeshtë dhe e zgjuar është!

Merrni ose ngarkoni një foto

Merrni ose ngarkoni një foto

Kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni. Merrni ose ngarkoni një foto - ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca artificiale do të kontrollojë foton tuaj, do ta presë atë në madhësinë e duhur dhe do të heqë sfondin.

Verifikimi ekspertëve

Verifikimi ekspertëve

Eksperti ynë i fotografive do të bëjë verifikim shtesë për të kontrolluar nëse fotografia juaj plotëson kërkesat zyrtare.

Foto dixhitale ose të printuara

Foto dixhitale ose të printuara

Mund të shkarkoni një version dixhital dhe të porosisni një printim të cilin ne do ta dërgojmë brenda 2-3 ditësh. Dorëzimi është falas!

Pse?

Bëni një foto biometrike me lehtësi pa dalë nga shtëpia

Ju kurseni kohë dhe para

Komoditet

Mos humbisni kohë, përpjekje apo para. Ju mund të bëni fotografinë e pasaportës tuaj pa dalë nga shtëpia.

Shërbim profesional

Mbi 1 milion njerëz kanë përdorur shërbimet tona brenda 11 viteve të fundit. Ekspertët tanë të fotografisë janë në dispozicion 24/7.

Garanci pranimi

Ne ju japim një garanci pranimi nga autoritetet ose në të kundërt do t'ju kthejmë dyfishin e çmimit!

Garanci kënaqësie

Bëj sa më shumë shkrepje fotografike - ju paguani vetëm kur jeni të kënaqur.

Si të bëni një foto?

Bërja e një fotografie për ID tuaj nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Ndiqni udhëzimet e thjeshta për të bërë një fotografi të përsosur të identitetit.

1

Distanc mes kameras dhe trupit

Distanca ndërmjet fytyrës dhe kamerës duhet të jetë rreth 40 cm. Idealisht, fotografia duhet të bëhet nga personi tjetër.

2

Qëndrimi: Drejt përpara

Vendoseni fytyrën përpara lenteve. Mbajeni kamerën në nivelin e syve dhe mbani shprehjen neutrale të fytyrës.

3

Ndriçimi

Qëndroni përballë burimit të dritës, për shembull një dritare e ekspozuar. Sfondi do të pritet, mos u shqetësoni për këtë.

Foto e llotaris Amerikane - Madhësia dhe kërkesat

Foto për llotarin Amerikane
Madhësia
Gjerësia: 2 in
Lartësia: 2 in
Rezolucioni
301 dpi
A është i përshtatshëm për aplikime në internet?
Po
Parametrat e përcaktimit të figurës
Lartësia e kokës: 1.29 in
Fundi i fotos të jetë në vijën e syve: 1.18 in
A mund të printohet?
Po
Ngjyra e sfondit
Trego më shumë

A të ndihmoj kjo?

Vlerësimi: 4.80
Votat: 98

Më shumë rreth Llotaria DV Amerikane - Kërkesat

Udhëzime për Foto të lotaris amerikane

A e dini cilat janë kërkesat për një fotografi të lotaris amerikane? Eshtë thelbësore ta dini atë pasi fotografitë e bëra gabimisht refuzohen automatikisht, si dhe aplikacioni. Në këtë udhëzues, ju do të mësoni se si të bëni një foto të duhur të Lotarisë Amerikane, e cila do të rrisë shanset tuaja për t'u pranuar në program. Ju gjithashtu do të njiheni me Mjetin e Fotos së Lotarisë Amerikane që ju lejon të bëni fotografi dokumentesh në internet dhe të bëni një kontroll të fotove të lotaris amerikane e quajtur gjithashtu si karta jeshile e amerikes.

Njohja për kërkesat për foton e kartës jeshile amerikane, si dhe për vetë programin, do ta bëjë kërkesën tuaj të aprovuar pothuajse me siguri. Dhe nuk do të shqetësoheni nëse bëni një gabim. A doni të dini më shumë? Këtu është udhëzuesi ynë për foton e kartës jeshile.

Kërkesat për Foto të Kartës jeshile (llotaria Amerikane)

Për të aplikuar për një llotari amerikane duhet të bashkangjitni një fotografi të kohëve të fundit të vetes, bashkëshortit tuaj dhe të gjithë fëmijëve tuaj. Fotoja e llotaris duhet të merret brenda gjashtë muajve të fundit dhe duhet të tregojë pamjen tuaj aktuale. Ju nuk keni nevojë të bashkëngjitni një foto të bashkëshortit ose fëmijës tuaj i cili është tashmë një shtetas amerikan ose banor i ligjshëm, por nëse e bëni - aplikimi juaj do të vazhdojë të marrë pjesë në program. Fotografitë duhet të ngarkohen në mënyrë dixhitale - fotografitë dixhitale ose skanimet janë të pranueshme.

Ju mund të provoni përshtatshmërinë e fotove tuaja për kartën jeshile duke përdorur faqen e internetit E-DV të verifikimit të fotografive. Aty do të gjeni edhe më shumë këshilla teknike për përbërjen e imazhit dhe shembuj të fotove të pranueshme dhe të papranueshme.

Kur përgatitni një fotografi për llotarin amerikane, duhet të njiheni me specifikimet e fotos. Fotoja duhet të jetë në fokus. Departamenti i Shtetit i SH.B.A.-së nuk pranon imazhe në grup, kështu që ju duhet të merrni dhe paraqisni një fotografi të veçantë për secilin person. Ju lutemi vini re se aplikimi juaj për vizë mund të refuzohet nëse fotografitë janë manipuluar në ndonjë mënyrë ose nuk plotësojnë kërkesat. Për më tepër, nuk mund të ngarkoni të njëjtën pamje që keni ngarkuar në vitet e mëparshme. Kjo do t'ju skualifikojë.

Rregullat Themelore të Fotos së Kartonit të Gjelbër

 • Shprehja neutrale e fytyrës.
 • Shikoni drejtpërdrejt me kamerën.
 • Veshje normale. Veshja ekstravagante ose uniformat mund të shkaktojnë një refuzim të fotografisë. Sidoqoftë, veshjet fetare lejohen.
 • Sfondi duhet të jetë me ngjyrë të bardhë.
 • Syzet, kufjet dhe sendet e tjera nuk duhet të vishen.
 • Fotoja e kartës jeshile duhet të merret brenda gjashtë muajve të fundit.

Zakonisht në fotografi duhet të pozicionohemi frontalisht dhe të shikojmë drejt. Kërkesat e sfondit ndryshojnë, por në shumicën e rasteve duhet të jetë uniforme, me një ngjyrë (zakonisht e lehtë, por gjithashtu ndodh që p.sh. sfondi të jetë blu ose blu i errët). 

Rregullat në lidhje me syzet dhe pajisjet e kokës janë gjithashtu zakonisht të njëjta, d.m.th. në shumicën e rasteve ato nuk lejohen. Nëse syzet nuk mund ti hiqni për arsye mjeksore atëhere mund ti mbani ato. Sa për kapelet, ato mbahen vetëm për arsye fetare.

Foto e Kartonit të Gjelbër - Specifikimet përbërëse

 • Koka juaj duhet të drejtohet drejt kameras.
 • Mos e anoni kokën lart, poshtë ose anash.
 • Zona e kokës ose fytyrës duhet të jetë midis 50% dhe 69% të lartësisë totale të figurës (matur nga maja e kokës, përfshirë flokët deri në fund të mjekrës).
 • Lartësia e syve duhet të jetë ndërmjet 56% dhe 69% të lartësisë së figurës (matur nga fundi i figurës deri tek sytë horizontale).

Foto e Lotarisë Amerikane - Specifikimet Teknike

 • Formati i Skedarit: JPEG
 • Madhësia e skedarit: maksimumi 240 kilobajt (240 KB)
 • Fotografitë për kartat jeshile duhet të kenë gjithnjë dimensionet 2 x 2 inç (51 x 51 mm).
 • Rezolucioni i imazhit: min. 600 x 600 piksel (gjerësi x lartësi) deri në 1200 x 1200 piksel.
 • Përmasat e fotos: Një dimension pixel duhet të ketë një raport aspekti katror (lartësia duhet të jetë e barabartë me gjerësinë).
 • Thellësia e ngjyrës: një imazh duhet të jetë me ngjyra (24 bit për pixel). Imazhet bardhezi ose 8 bitësh 24 bitësh nuk do të pranohen.

Fotografitë e Lotarisë DV të Bebeve dhe të Porsalindurve

Fotoja është aktuale kur asnjë person tjetër nuk është i dukshëm në foto dhe fëmija është përballë kamerës me sytë e hapur. Sidoqoftë, është e pranueshme nëse sytë e një të porsalinduri nuk janë plotësisht të hapur. Gjithashtu, fytyra nuk mund të mbulohet nga duart dhe fëmija nuk duhet të mbaj biberon.

Aplikacioni fotografik i Kartës Jeshile

Një fotografi e realizuar në një studio fotografie nuk është mënyra e vetme për të marrë një foto siç duhet për aplikimin tuaj të llotaris Amerikane. Nëse përdorni aplikacionin tonë PhotoAiD , ju do të jeni në gjendje të bëni vetë një fotografi për vizën Amerikane duke përdorur smartphone-in tuaj. Ju mund ta ngarkoni një foto të bërë me smartphone-in tuaj (mund të jetë edhe një selfie) edhe në faqen tonë të internetit. Fotoja do të analizohet për korrektësinë sipas kërkesave për fotot e llotarisë Amerikane. Nëse fotografia plotëson kërkesat - programi heq automatikisht sfondin dhe ju dërgon një foto gati për t'iu bashkangjitur aplikacionit tuaj.

Po nëse programi zbulon që fotografia juaj nuk është e saktë? Atëherë mund të provoni përsëri - aq herë sa të jetë e nevojshme për ta bërë foton të përputhet me specifikimet teknike dhe përbërëse për fotot e vizes Amerikane. Sapo aplikacioni të verifikojë foton si të përshtatshme, ajo do të heq sfondin dhe do t'jua dërgojë me email. Kështu që lehtë mund të bëni një foto perfekte për llotarinë amerikane.

Eshtë e thjeshtë, e përshtatshme dhe më e rëndësishmja - ka një program të integruar verifikimi. Falë kësaj, ju nuk rrezikoni që fotografia në aplikacionin tuaj të refuzohet. Me ndihmën e teknologjisë, aplikacioni juaj ka më shumë mundësi të aprovohet.

Përditësimi i fundit: 22.9.23

Rreth dokumentit

Çfarë është një Lotari DV?

Një Lotari Amerikane është emri i zakonshëm për Programin e Vizave Emigruese, i njohur gjithashtu si Lotaria e Kartes Jeshile. Ky është programi amerikan i imigracionit që ju lejon (dhe familjen tuaj më të ngushtë) të merrni të drejtën e qëndrimit të përhershëm në SH.B.A., e njohur zakonisht si karta jeshile ’. Lotaria organizohet çdo vit nga Departamenti i Shtetit i SHBA. Aplikimet zgjidhen nga rastësimi kompjuterik.

Ekziston një afat i kufizuar kohor që aplikantët të regjistrohen në Lotarinë Amerikane në çdo vit fiskal. Përveç kësaj, çdo vit, Departamenti i Shtetit publikon udhëzime dhe kërkesa të hollësishme për t'u bashkuar me Lotarinë e Kartes Jeshile. Aty mund të gjeni datën e periudhës së regjistrimit gjatë së cilës do të jeni në gjendje të aplikoni në programin e llotaris.

Duhet të theksohet se periudha e aplikimit zhvillohet gjithmonë 2 vjet më herët se viti për të cilin pritet të lëshohet viza e diversitetit. Prandaj, aktualisht, në vitin 2021, njerëzit që marrin pjesë në Lotarinë DV aplikojnë për viza të parashikuara për vitin 2023, jo për vitin 2022. Programi aktualisht në vazhdim është DV-2023. Periudha e kufizuar për të aplikuar për një kartë jeshile amerikane është deri më 15 tetor 2021 dhe kërkon regjistrim në internet.

Kush mund të aplikojë për Kartonin e Gjelbër Amerikan?

Mund të marrin pjesë vetëm shtetasit e vendeve nga të cilat emigracioni në Shtetet e Bashkuara nuk i ka kaluar 50,000 në pesë vitet e fundit. Aktualisht, qytetarët e vendeve të mëposhtme janë të përjashtuara nga pjesëmarrja në program: Bangladeshi, Brazili, Kanada, Kina (i lindur në kontinent), Kolumbia, Republika Dominikane, El Salvador, Haiti, India, Xhamajka, Meksika, Nigeria, Pakistani, Peruja, Filipinet, Koreja e Jugut, Mbretëria e Bashkuar (përveç Irlandës së Veriut) dhe territoret e saj të varura, dhe Vietnami.

Grupi i kartave jeshile (viza të diversitetit) i disponueshëm për përzgjedhje është 50,000, megjithatë, qytetarët e çdo vendi nuk mund të kalojnë 7 përqind të këtij numri, që është jo më shumë se 3,500 viza.

Departamenti i Shtetit shpërndan vizat e diversitetit midis gjashtë rajoneve gjeografike. Evropa dhe Afrika gjithmonë kanë numrin më të madh të vizave të Lotarisë DV, i cili është afërsisht. 80%, sepse qytetarët e kontinenteve të tjera (veçanërisht banorët e Azisë dhe Amerikës së Jugut) shpesh përfaqësohen në kategori të tjera të vizave.

Lotaria DV - Kërkesat

Ka shumë kërkesa zyrtare për të marrë pjesë në Lotarinë e Kartonit të Gjelbër të cilat publikohen çdo vit nga Departamenti i Shtetit i SHBA. Ju duhet të siguroni disa të dhëna personale, si dhe një foto të kartonit jeshil të marrë siç duhet. Zakonisht ato janë pothuajse të njëjta çdo vit, kështu që këtu janë ato më të rëndësishmet:

Pranueshmëria

Vetëm personat e lindur në vendet e pranueshme lejohen të marrin pjesë në Programin DV. Kushti kryesor është që një vend i pranueshëm të ketë historikisht nivele të ulta të imigracionit në Shtetet e Bashkuara.

Edukimi dhe përvoja e punës

Çdo aplikant për llotarin Amerikane duhet të plotësojë kërkesat specifike arsimore ose përvojën e punës të përcaktuara në rregulloret e lotarisë. Sidoqoftë, edhe nëse aplikanti nuk ka lindur në një vend të pranueshëm, ka dy mënyra të tjera që ai ose ajo mund të jenë në gjendje të kualifikohen. Për shembull, nëse bashkëshorti juaj ka lindur në një vend që ka të drejtë, ju mund të kërkoni vendin e lindjes së bashkëshortit tuaj dhe të aplikoni për llotarin amerikane njëkohësisht me bashkëshortin tuaj. Për më tepër, ju mund të kërkoni vendin e lindjes së njërit prej prindërve tuaj. Thjesht duhet të jetë një vend, vendasit e të cilit janë të pranueshëm për programin DV.

Periudha e hyrjes

Aplikanti për kartën e gjelbër amerikane duhet të përmbahet në datat e kufizuara për të gjithë procesin. Kjo është shumë e rëndësishme pasi hyrjet e vonuara nuk do të pranohen, dhe as ato në letër. Një person mund të plotësojë vetëm një kërkesë për periudhën e regjistrimit.

Përfundimi i Hyrjes Elektronike për Programin DV

Ju duhet të plotësoni një aplikim në internet për të aplikuar për programin DV - aplikacionet në letër nuk merren parasysh. Të aplikosh për një Karton të Gjelbër në SHBA është pa pagesë dhe kërkon paraqitjen e një fotografie të saktë të kartonit jeshil. Ju do të duhet një adresë e-mail për të përfunduar dhe konfirmuar aplikimin. Eshtë e rëndësishme të mbani faqen tuaj të konfirmimit dhe numrin unik të konfirmimit. Ata japin akses në sistemin online që informon për statusin e hyrjes. Ju gjithashtu duhet të mbani hyrjen në llogarinë e postës elektronike të dhënë në aplikacionin tuaj të Lotarisë DV.

Si të aplikoni për një Karton Jeshil?

Aplikantët e Kartonit të Gjelbër duhet të plotësojnë dhe të paraqesin një aplikim elektronik në faqen e internetit te llotaris brenda një periudhe të kufizuar. Për të kompletuar aplikacionin, duhet të përgatisni të dhëna personale si:

 • Emri, saktësisht si në pasaportën tuaj - emri, emri i dytë, mbiemri dhe mbiemri nëse aplikohet.
 • Gjinia - mashkull apo femër.
 • Data e lindjes - dita, muaji, viti.
 • Qyteti dhe vendi ku keni lindur.
 • Vendi i pranimit për Programin DV.
 • Fotografitë e llotaris Amerikane të paraqitura në mënyrë dixhitale, si dhe fotot dixhitale të Lotarisë DV të bashkëshortit / dhe të gjithë fëmijëve tuaj.
 • Adresa Postare, numri i telefonit dhe adresa e postës elektronike
 • Vendi i vendbanimit aktual.
 • Niveli i arsimit tani.
 • Statusi aktual martesor.
 • Numri i fëmijëve dhe të gjitha të dhënat e tyre personale.

Pyetjet e bëra më shpesh FAQ

Cila është madhësia e fotografisë për kartën jeshile?

+ -

Madhësia e fotografisë për kartën jeshile është 2 me 2 inç (2x2 in) duke qenë një foto standarde e madhësisë së pasaportës amerikane.

A është fotografia e kartës jeshile e njëjtë me atë të pasaportës?

+ -

Fotoja e kartës jeshile dhe fotoja e pasaportës Amerikane kanë pothuajse të njëjtat kërkesa. Dallimi midis atyre dyve konsiston në atë që në foton e pasaportës amerikane lejohet të mbash syze me recetë, ndërkohë që nuk lejohet në fotot e kartës jeshile.

A mund të buzëqesh në një fotografi të kartës jeshile?

+ -

Fotografia e kartës jeshile është një foto biometrike, prandaj shprehja e fytyrës duhet të mbetet neutrale. Një buzëqeshje shumë e lehtë mund të lejohet, por ne do t'ju rekomandojmë që të mbani shprehjen neutrale të fytyrës ndërsa bëni një foto per llotarin Amerikane

Nje vize amerikane është e vlefshme për 10 vjet. Meqenëse do t'ju shoqërojë për mjaft kohë, ju mund të dëshironi të bëni një foto të bukur. Në faqen tonë të internetit mund të bëni sa më shumë fotografi që ju nevojiten!

Po mundeni. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin tonë në telefonin tuaj i cili është i disponueshëm në iOS dhe Android, ose të përdorni faqen tonë të internetit. Bëni një selfie dhe merrni foton tuaj të kartës jeshile në 10 sekonda!

Po. Shprehja juaj e fytyrës duhet të jetë neutrale, kështu që nuk duhet të buzëqeshni, qoftë edhe për pak kohë.

Fotoja e lotarisë Amerikane duhet të bëhet me një sfond të lehtë dhe neutral. Asnjë hije nuk mund të jetë e dukshme.

Po, nuk mund të vishni syze në foton e llotaris amerikane. Nuk është më e pranueshme të mbash syze në foto për Lotarinë Amerikane që nga 1 nëntori 2016. Kjo do të thotë që duhet t'i heqësh para se të bësh fotografinë. Kjo përfshin si syzet e diellit ashtu edhe syzet me recetë.

Mbulimi i kokës në foton e kartes jeshile nuk lejohet. Fytyra duhet të jetë plotësisht e dukshme. Përjashtim janë mbulesat fetare të kokës, të cilat janë simbol i përkatësisë në një komunitet fetar. Lejohet t'i vishni ato ndërsa bëni një fotografi per llotarine amerikane, por fytyra duhet të jetë e dukshme nga balli deri në mjekër. Përndryshe, aplikimi për një vizë të do të refuzohet.

Po. Fotografitë e skanuara pranohen. Sidoqoftë, ka kërkesa që fotografia e skanuar në karten jeshile duhet të ndjekë. Së pari, duhet të plotësojë të gjitha kërkesat për fotot dixhitale. Së dyti, fotografia e shtypur e lotarisë amerikane duhet të skanohet me një rezolucion prej 300 dpi. Së fundmi, pikat e skanimit nuk mund të shihen në imazh.

Meqenëse nuk do të merrni asnjë reagim nga autoritetet amerikane në lidhje me aplikimin tuaj për Lotarinë Amerikane, duhet të verifikoni vetë korrektësinë e fotos tuaj. Në faqet e internetit të Departamentit të Shteteve të Sh.B.A mund të gjeni shembuj të fotove të marra siç duhet për lotarinë Amerikane. Gjithashtu mund të përdorni mjetin tone fotografik për një verifikim.

Nëse fotografia juaj nuk i plotëson specifikimet e kërkuara nga autoritetet amerikane, ju do të skualifikoheni dhe aplikimi juaj për vizë nuk do të konsiderohet për Lotarinë Amerikane.

Fotografitë e llotarise kanë të njëjtat kërkesa si fotografitë e pasaportës amerikane dhe vizave të Sh.B.A-së, prandaj të gjitha fotot janë të ashtuquajturat foto biometrike, d.m.th ato që na lejojnë të shkarkojmë veçoritë tona individuale që lejojnë identifikim të shpejtë dhe të besueshëm.