Foto per pasaporten shqiptare nga interneti

Përgatitni një fotografi të përsosur të dokumentit me pranim të garantuar

1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit
Foto per pasaporten shqiptare nga interneti
1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit

Si punon?

Foto perfekte biometrike brenda 3 minutave.

Shikoni sa e thjeshtë dhe e zgjuar është!

Merrni ose ngarkoni një foto

Merrni ose ngarkoni një foto

Kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni. Merrni ose ngarkoni një foto - ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca artificiale do të kontrollojë foton tuaj, do ta presë atë në madhësinë e duhur dhe do të heqë sfondin.

Verifikimi ekspertëve

Verifikimi ekspertëve

Eksperti ynë i fotografive do të bëjë verifikim shtesë për të kontrolluar nëse fotografia juaj plotëson kërkesat zyrtare.

Foto dixhitale ose të printuara

Foto dixhitale ose të printuara

Mund të shkarkoni një version dixhital dhe të porosisni një printim të cilin ne do ta dërgojmë brenda 2-3 ditësh. Dorëzimi është falas!

Pse?

Bëni një foto biometrike me lehtësi pa dalë nga shtëpia

Ju kurseni kohë dhe para

Komoditet

Mos humbisni kohë, përpjekje apo para. Ju mund të bëni fotografinë e pasaportës tuaj pa dalë nga shtëpia.

Shërbim profesional

Mbi 1 milion njerëz kanë përdorur shërbimet tona brenda 11 viteve të fundit. Ekspertët tanë të fotografisë janë në dispozicion 24/7.

Garanci pranimi

Ne ju japim një garanci pranimi nga autoritetet ose në të kundërt do t'ju kthejmë dyfishin e çmimit!

Garanci kënaqësie

Bëj sa më shumë shkrepje fotografike - ju paguani vetëm kur jeni të kënaqur.

Si të bëni një foto?

Bërja e një fotografie për ID tuaj nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Ndiqni udhëzimet e thjeshta për të bërë një fotografi të përsosur të identitetit.

1

Distanc mes kameras dhe trupit

Distanca ndërmjet fytyrës dhe kamerës duhet të jetë rreth 40 cm. Idealisht, fotografia duhet të bëhet nga personi tjetër.

2

Qëndrimi: Drejt përpara

Vendoseni fytyrën përpara lenteve. Mbajeni kamerën në nivelin e syve dhe mbani shprehjen neutrale të fytyrës.

3

Ndriçimi

Qëndroni përballë burimit të dritës, për shembull një dritare e ekspozuar. Sfondi do të pritet, mos u shqetësoni për këtë.

Pasaporta Shqiptare - Foto per pasaporten shqiptare online me madhesi dhe permasa

Foto per pasaporten shqiptare
Madhësia
Gjerësia: 40 mm
Lartësia: 50 mm
Rezolucioni
600 dpi
A është i përshtatshëm për aplikime në internet?
Po
Parametrat e përcaktimit të figurës
Lartësia e kokës: 34 mm
Kreu i fotos të jetë në krye të flokëve: 5 mm
A mund të printohet?
Po
Ngjyra e sfondit
Trego më shumë

A të ndihmoj kjo?

Vlerësimi: 4.81
Votat: 102

Më shumë rreth Pasaporta Shqiptare - Kërkesat

A e dini se autoritetet përkatese mund ta refuzojn foton e pasaportës shqiptare nëqoftese nuk i plotëson të gjitha kërkesat zyrtare? Fotoja e pasaportës duhet të ketë këto kërkesa: fytyra duhet të jetë në fokus dhe ndricimi duhet të jetë i barabartë në secilen anë të fytyres suaj dhe sfondi duhet të mos ketë asnjë objekt. Jo cdokush di se si të përdori aplikacione online të cilat bëjnë të mundur krijimin e fotove profesionale për dokumente si pasaporta.

Këtu hyn në punë aplikacioni jonë Passport Photo Online. E vetmja gjë që do të beni është një selfie dhe më pas ne do të fshijm sfondin, e presim foton në madhësine që kërkohet dhe përgatisimi per ju një foto profesionale pasaporteje të cilen mund ta printoni.

Kërkesat e përgjithshme për foton e pasaportës shqiptare

Kur aplikoni për një pasaportë ju duhet të keni parasysh disa kërkesa për foton e pasaportës:

 • 1.Shprehja e fytyrës duhet të jetë neutrale.
 • 2.Personi duhet të shikoj drejtë në lentet e kamrës me fytyrën dhe sytë plotësisht të dukshëm, me asnjë objekt në kokë dhe gojën e mbyllur.
 • 3.Sfondi duhet të jetë i pastër, pa ngjyra dhe duhet të ketë kontrast të mjaftueshëm me kokën.
 • 4.Syzet lejohen në foto vetëm nëqoftëse sytë janë të dukshëm përmes syzeve.
 • 5.Kufjet, kapelja apo aksesorë të tjerë nuk mund të vishen.
 • 6.Nëqoftëse keni arsye fetare, të gjitha kriteret e përmendura mbeten në fuqi pervec ‘kokën e zhveshur’.
 • 7.Fotoja duhet të jetë e fundit dhe jo më e vjetër se gjashtë muajt e fundit.

Madhësia dhe dimensionet e fotografisë së pasaportës

Fotografit për pasaporta ndryshojn kryesisht në madhësi. Për pasaportën shqiptare fotoja duhet të ketë këto dimensione: 45mm x 50mm në gjerësi dhe lartësi, të tregojnë nga afër fytyrën tuaj dhe pjesën e sipërme të shpatullave në mënyrë që fytyra juaj të marrë midis 70% të fytyrës ose 36mm nga mjekra në kurorën e kokës.

Madhësia dhe dimensionet e fotografisë së pasaportës dixhitale

 • 1.Madhësia duhet të jetë 45mm x 50mm në gjerësi dhe lartësi
 • 2.Fotografia duhet të jetë me ngjyrë 24 bit.
 • 3.Rezolucioni i skedarit duhet të jetë jo më pak se 300DPI.
 • 4.Fotoja nuk duhet të jetë më shumë se 5 MB në vëllim.

Ja pse duhet ta perdorni aplikacionin tone

A nuk mendoni se fotot ne studiot fotografike duan shume kohe per tu bere? Rradha qe duhet te presesh, koha per tu bere fotoja, kto jane disa gjera te cilat nuk keni perse ti hasni me ne jeten tuaj. Thjesht fare, me aplikcaionin Passport Photo Online ju mjafton nje selfie per ta perdorur si foto per dokumentin tuaj dhe ne e perpunojme ate sa me shpejt te mundemi.

Përditësimi i fundit: 7.6.23

Rreth dokumentit

Pasaporta Shqiptare është një dokument shumë i rëndësishem i cili lëshohet për shtetasit e shqipërise, të cilët duhen të udhëtojnë jashtë. Pasaporta shqiptare e lejon mbajtësin të udhëtojë ndërkombëtarisht dhe shërben si dëshmi e shtetësisë së BE-së dhe një provë e nacionalitetit shqiptarë. Kurseni kohë dhe para duke përgatitur një foto profesionale të pasaportës shqiptare në internet. Redaktori ynë do të përmirësojë, do të prejë dhe redaktojë automatikisht sfondin e fotos.

Pyetjet e bëra më shpesh FAQ

A mund të përdorësh syze apo aksesorë të tjerë në foton e pasaportës?

+ -
Syzet mund ti perdorni vetem neqoftese nuk mund ti hiqni dhe syte te dallohen

A mund të bëhet fotoja me ngjyrë të bardhë dhe të zezë?

+ -
Jo. Fotoja duhet të jetë me ngjyra.

Cfarë madhësie duhet të ketë fotoja e pasaportës?

+ -
Fotoja duhet të jetë në madhësinë 40mm x 50mm.
Normalisht duhet të vishni dicka formale dhe jo shumë ekstravagante, ose dicka te thjeshtë.
Sigurisht që po, aplikacioni Passport Photo Online e bënë këtë gjë të mundur nga interneti.