Foto per patenten shqiptare nga interneti

Përgatitni një fotografi të përsosur të dokumentit me pranim të garantuar

1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit
Foto per patenten shqiptare nga interneti
1M+
Fotografi ID të marra
me shërbimin tonë
200%
Garancia e
pranimit

Si punon?

Foto perfekte biometrike brenda 3 minutave.

Shikoni sa e thjeshtë dhe e zgjuar është!

Merrni ose ngarkoni një foto

Merrni ose ngarkoni një foto

Kjo është e vetmja gjë që duhet të bëni. Merrni ose ngarkoni një foto - ne do të kujdesemi për pjesën tjetër.

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca Artificiale përgatit foton

Inteligjenca artificiale do të kontrollojë foton tuaj, do ta presë atë në madhësinë e duhur dhe do të heqë sfondin.

Verifikimi ekspertëve

Verifikimi ekspertëve

Eksperti ynë i fotografive do të bëjë verifikim shtesë për të kontrolluar nëse fotografia juaj plotëson kërkesat zyrtare.

Foto dixhitale ose të printuara

Foto dixhitale ose të printuara

Mund të shkarkoni një version dixhital dhe të porosisni një printim të cilin ne do ta dërgojmë brenda 2-3 ditësh. Dorëzimi është falas!

Pse?

Bëni një foto biometrike me lehtësi pa dalë nga shtëpia

Ju kurseni kohë dhe para

Komoditet

Mos humbisni kohë, përpjekje apo para. Ju mund të bëni fotografinë e pasaportës tuaj pa dalë nga shtëpia.

Shërbim profesional

Mbi 1 milion njerëz kanë përdorur shërbimet tona brenda 11 viteve të fundit. Ekspertët tanë të fotografisë janë në dispozicion 24/7.

Garanci pranimi

Ne ju japim një garanci pranimi nga autoritetet ose në të kundërt do t'ju kthejmë dyfishin e çmimit!

Garanci kënaqësie

Bëj sa më shumë shkrepje fotografike - ju paguani vetëm kur jeni të kënaqur.

Si të bëni një foto?

Bërja e një fotografie për ID tuaj nuk ka qenë kurrë kaq e lehtë.

Ndiqni udhëzimet e thjeshta për të bërë një fotografi të përsosur të identitetit.

1

Distanc mes kameras dhe trupit

Distanca ndërmjet fytyrës dhe kamerës duhet të jetë rreth 40 cm. Idealisht, fotografia duhet të bëhet nga personi tjetër.

2

Qëndrimi: Drejt përpara

Vendoseni fytyrën përpara lenteve. Mbajeni kamerën në nivelin e syve dhe mbani shprehjen neutrale të fytyrës.

3

Ndriçimi

Qëndroni përballë burimit të dritës, për shembull një dritare e ekspozuar. Sfondi do të pritet, mos u shqetësoni për këtë.

Patenta Shqiptare - Foto per patenten shqiptare me madhesi dhe permasa

Foto per patenten shqiptare
Madhësia
Gjerësia: 40 mm
Lartësia: 50 mm
Rezolucioni
600 dpi
A është i përshtatshëm për aplikime në internet?
Po
Parametrat e përcaktimit të figurës
Lartësia e kokës: 34 mm
Kreu i fotos të jetë në krye të flokëve: 5 mm
A mund të printohet?
Po
Ngjyra e sfondit
Trego më shumë

A të ndihmoj kjo?

Vlerësimi: 4.76
Votat: 96

Më shumë rreth Patenta Shqiptare - Kërkesat

Ja përse fotoja e patentës është e rëndësishme

Leja e drejtimit (Patenta) është dokument zyrtar që e lejon mbajtësin të ketë autorizimin në përdorimin e mjeteve me motorr. Ajo merret vetëm pasi ju e kaloni me sukses provimin teorik dhe praktik. Sigurisht që edhe për patentën individi duhet të ketë një foto të ngjashme si e pasaportës apo kartës së identitetit. Fotoja është e rëndësishme për të identifikuar mbajtësin e patentës.

Kërkesat për foton e patentës shqiptare

Normalisht si për pasaporten apo dokument tjetër identifikimi edhe për foton e patentës ka disa kërkesa të cilat duhet të plotësohen. Nëqoftëse ju nuk i përmbushni kërkesat e fotos atëherë ka shumë gjasa që ajo mos të pranohet nga zyrat përkatëse.

Kërkesat e fotos së patentës janë këto:

  • 1.Sfondi i fotos nuk duhet të ketë ndonjë objekt, pra duhet të jetë i paster. Gjithashtu sfondi duhet të ketë kontrast të mjatfuteshëm me fytyrën tuaj.
  • 2. Përdorimi i aksesoreve të ndryshëm si syze, kufje apo dicka që ju mbulon fytyren nuk lejohet. Përdorimi përdoret vetëm në raste të vecanta, për arsye fetare apo shëndeti.
  • 3.Shprehja e fytyrës duhet të jetë neutrale, duhet të keni një fytyrë serioze ose mund të qeshni vetëm pak.
  • 4.Kur aplikoni për patentë kini paraysh që fotoja duhet të jetë e re ose jo më e vjetër se gjashtë muaj.

Madhësia dhe dimensionet e fotografisë së patentës

Zakonisht madhësite dhe dimensionet e fotos janë të njëjta me ato të pasaportës apo kartës së identitetit. Për foton e patentës fotoja duhet te jetë 45mm x 50mm në gjerësi dhe lartësi, dhe fotoja duhet të marrë te paktën 70% te fytyrës tuaj.

Madhësia dhe dimensionet e fotografisë së patentës në internet

  • 1.Madhësia duhet të jetë 45mm x 50mm
  • 2.Fotografia duhet të jetë me ngjyrë 24 bit.
  • 3.Rezolucioni duhet të jetë jo më pak se 300DPI.
  • 4.Fotoja nuk duhet të jetë më shumë se 5 MB në vëllim.

Avantazhet e përdorimit të aplikacionit tonë

Shumë prej nesh vendosin që fotot e dokumentave ti marrin në studiot fotografike. Ne ju sjellim një zgjidhje më të lehtë për të bërë foto për dokumenta të rëndësishëm sic është edhe fotoja e patentës. Me aplikacionin tonë mjafton vetëm një selfie dhe cdo gjë tjetër zgjidhet nga ne. Eshtë shumë e thjeshtë, ju beni foton ndërsa ne rregullojmë sfondin dhe e presim foton në përmasat që kërkohen për dokumentin tuaj dhe më pas mjafton që ta printoni dhe e keni gati. Kështu ju kurseni kohë dhe para!

Përditësimi i fundit: 4.6.23

Rreth dokumentit

Leja e drejtimit (Patenta) është një dokument zyrtar i cili i jep leje një individi të ngasë një mjet: makinë, kamion apo autobus. Patenta është gjithashtu një dokument e cila lejon autoritetet përkatëse të konfirmojn identitetin e një individi. Për këtë arsye ajo ka një foto biometrike. Sigurohuni të dërgoni një foto për patente që plotëson të gjitha kërkesat dhe mbi të cilat dukesh mirë.