Kërkesat biometrike të fotografive

Kontrolloni kërkesat zyrtare të fotos

KategoriaShtetiLloji i dokumentit
Dokumente zyrtare në shqipëriShqipëriKarta e Identitetit Shqiptare
Dokumente zyrtare në shqipëriShqipëriPasaporta Shqiptare
Dokumente zyrtare në shqipëriShqipëriPatenta Shqiptare
Vizat dhe dokumentet e tjera të nevojshme jashtë venditShtetet e Bashkuara të AmerikësLlotaria DV Amerikane